Wedstrijd laatste dag schooljaar

Hallo allemaal, 

We willen op de laatste zaterdag van het schooljaar een wedstrijd organiseren voor degene die zin hebben. Deze vind plaats op zaterdag 29 juni.

Deelname is op basis van inschrijven. Je kunt je inschrijven voor verschillende dressuur proefjes, van makkelijk tot moeilijk. Je kunt kiezen uit de volgende proefjes:  

F1 Deze proef bestaat alleen uit stap en draf.
F3 Deze proef bestaat uit stap, draf en galop. In galop hoef je niet te sturen, alleen de hoefslag te volgen.
F4 Deze proef bestaat uit stap, draf en galop. In galop moet je ook sturen.
F6 Deze proef bestaat ook uit stap, draf en galop. Hier moet je in de galop ook sturen en er zitten stukjes doorzitten in.
F11 Deze proef bestaat uit stap, draf en galop. Naast sturen in galop en doorzitten, bevat deze proef ook een stukje wijken.  

Layout van de Rijbak (bakletters)

Aan de hand van het aantal inschrijvingen zullen de tijden bepaald worden. Ook is er de mogelijkheid om te springen. Zijn er heel veel inschrijvingen vind dit plaats op de zondag. Uiterlijk woensdag 26 juni moet ik de inschrijvingen weten zodat we een startlijst kunnen maken. Deze stuur ik dan donderdag op de mail rond en laat deze ook op de site plaatsen. 

Wel moet je zelf voor een aantal dingen zorgen. Als je nog vastgehouden moet worden omdat los rijden nog te moeilijk is, zul je zelf voor iemand moeten zorgen die je vast houd. Je rijd dan ook de F1 proef. Ook zul je zelf iemand moeten regelen die je de proef voor kan lezen. 

De proeven liggen in een map in de kantine en kun je hier dan eens door kijken. Op de site komen de proeven ook te staan zodat je deze zelf eraf kan halen om er een goed mee te oefenen zonder pony/paard. 

De kosten voor deelname aan de dressuurproef zijn € 6,-
De kosten voor deelname aan het springen zijn € 4,- 

Verder kun je op vrijdag 28 juni vanaf 18 uur je pony komen poetsen, wassen ( afhankelijk van het weer ), vlechten ed. Dit kan tot 20 uur.
Natuurlijk ben je niet alleen om dit te doen want er rijden er meer op dezelfde pony.
Als de pony/paard op zaterdag later op de dag nodig is dan kun je dat natuurlijk ook doen op die dag. 

Op de wedstrijddag zelf is het natuurlijk een lekkere drukte en kunnen we natuurlijk alle hulp gebruiken. Dus samenwerken is van belang om deze dag te laten slagen.
Ook zorgen wij dat er van alles te eten en te drinken is. Dit is natuurlijk tegen betaling. ER komt nog een brief over wat er allemaal te krijgen is en tegen welke prijs.
 

Groetjes Karin

Comments are closed.