Nadere informatie Wedstrijd

Hallo allemaal,

We willen de wedstrijddag beginnen om half 10, de eerste start om half 10. Dit wil zeggen dat de eerste om half 10 klaar moet zijn om te starten. Vanaf half 9 is iedereen welkom op stal om te poetsen en te zadelen.

De groep die de F1 proef rijdt begint om half 10, meteen aansluitend is de F3 groep aan de beurt. Dan hopen we rond 12:15 uur te beginnen met de F4. Het springen begint dan om 15:00 uur. Een proefje duurt gemiddeld zo een 10 minuten, zo kun je zelf een beetje uitrekenen wanneer je ongeveer aan de beurt bent.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je zeker op tijd klaar bent om te beginnen met je proef. Ben je niet op tijd, weten we niet of je nog kunt starten.

Dus voor een goed verloop van de dag gaan we er van uit dat iedereen op tijd aanwezig is, zijn spullen in orde heeft en iemand geregeld heeft die de proef voorleest en eventueel vasthoudt.

In de loop van de dag is er de mogelijkheid om wat eten en drinken te kopen. Er is fris, koffie, thee, pakjes drinken en broodje frikadel, hamburger en kroket aanwezig. 

Wil je mee doen met het springen, laat dit dan nog even weten. Hiermee willen we rond 15:00 uur beginnen. Hierbij hebben we ook een aantal rubrieken. We beginnen met een klein kruisje, vervolgens ongeveer 50 cm en de laatste ongeveer 80 cm. Dus voor iedereen toegankelijk.

We willen iedereen een fijne dag toewensen!

Groetjes karin

Comments are closed.