Ponykamp

Het Ponykamp

Op deze pagina vindt u informatie over ons ponykamp programma van dit jaar. Natuurlijk gaan we niet direct alles verklappen er moeten natuurlijk een aantal dingen als verrassing overblijven.
Zoals u al eerder heeft kunnen lezen houden wij dit jaar in de laatste week van de zomervakantie ponykamp.

Het kamp begint op maandag en eindigt op vrijdag. De gehele week staat in het teken van de pony’s en paarden. Rijden, borstelen, wassen, kortom alles wat maar met de pony’s te maken heeft zal de revue passeren. Daarnaast gaan we ook nog allemaal andere leuke dingen organiseren. Hierbij kunt u denken aan leuke spelletjes en uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk niet te vergeten het samen gezellig eten en slapen op het terrein dicht bij de paarden en pony’s.
Voor alle kampen geldt natuurlijk dat er voldoende deelname moet zijn om het door te laten gaan. En natuurlijk vol is vol. We hebben plaats voor 18 deelnemers per keer. Bij de kampen moet er minimaal 12 deelnemers zijn. Mocht uw zoon of dochter nog geen ervaring met ponyrijden hebben, maar toch een leuke week willen beleven tussen de pony’s en paarden, zijn er nog mogelijkheden te over. Daarbij bestaat er ook de mogelijkheid dat uw zoon of dochter zijn of haar eigen pony of paard meeneemt. Uw kind kan genieten van een leuke, actieve week die helemaal in het teken zal staan van zijn of haar favoriete dier!
Het is voor ons geen enkel probleem als er rekening gehouden dient te worden met een dieet of medicijnen. Met een goede instructie zorgen wij daar ook voor.

voor meer informatie kijk hier

Mocht u vragen hebben of willen reserveren neemt u dan gerust contact met ons op. Let u wel op, we hebben een beperkt aantal plaatsen voor het ponykamp, wees er dus snel bij om zo uw kinderen niet teleur te stellen. Neem snel Contact met ons op.

Comments are closed.