Info en kosten

Info en Kosten

Informatie

Vanaf 6 jaar kan begonnen worden met lessen. 

Alleen op vrijdag en zondag wordt er geen les gegeven.

Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten. Zoals Koningsdag, ponykamp, sinterklaas en natuurlijk oudjaarsdag.

Kleding

Tijdens het rijden is het dragen van een goedgekeurde cap verplicht. Heb je deze in het begin nog niet dan kan deze gehuurd worden. Verder is het fijn als je laarzen aan hebt. Dit mag een rubberlaars zijn of eventueel een oude leren laars. Mocht je dit niet hebben dan vind ik het wel belangrijk als je schoenen aan hebt dat die hoog sluiten. Voor een stukje stevigheid is het belangrijk dat je enkels in je schoenen zitten.

Kosten vanaf 1-1-2024  
Les  € 17,-  
Les eigen pony/paard € 9,50  
Les ( af en toe ) € 18,50  
Priveles € 40,=  
Huur cap € 0,50  
 

Proefles

 

kleine bijdrage voor degene die de proefles mee verzorgt

 

 

 

Er wordt van elke periode een overzicht gemaakt welk bedrag er betaald moet worden. Dit overzicht staat onder “Betalingen” op de website en wordt via de email verzonden naar iedereen die hier pony/paard rijdt. Iedereen kan dan zien welk bedrag er betaald moet worden. 

Extra lessen en lessen in de schoolvakanties worden contant of per bank betaald. Of ze kunnen met een toeslag van 2% via een pinapparaat betaald worden.

Voor het afmelden geldt minimaal 24 uur van te voren per telefoon, sms, email of via de kalender in de kantine. Als een les op tijd afgemeld wordt dan kan die ingehaald worden. Liefst graag in dezelfde periode.

Inhalen les: het kan zijn dat de pony die je normaal in de les gebruikt, niet vrij is. Je kunt dan in overleg een andere kiezen.

 

Comments are closed.